Ahad, 15 Februari 2009

Sumbangan Persatuan Bagi Kemasukan ke Hospital


Pada hari Sabtu, 14 Februari 2009 jam 6.30 petang, Jawatankuasa Persatuan Penduduk Taman Ixora diwakili oleh Pengerusi, Setiausaha, Pen. Setiausaha dan seorang ahli telah berkunjung ke rumah En. Zuhairi Bin Haji Amin di No. 22, Jalan Ixora 1/1 untuk bertanya khabar mengenai kesihatan beliau. Beliau telah dimasukkan ke KPJ Healthcare Seremban pada 31 Januari 2009 sehingga 2 Februari 2009 kerana rawatan pinggang dan belakang badan. Dimaklumkan ini mungkin disebabkan oleh tugas beliau sebagai mekanik kapal terbang yang bertugas membaikpulih dan mengangkat peralatan kapal terbang yang berat.

Alhamdulillah beliau telah beransur pulih selepas menjalani pembedahan berkenaan dan memaklumkan doktor telah memberikan cuti rehat selama dua minggu. Semua ahli persatuan mendoakan semoga beliau cepat sembuh dan dapat menjalani aktiviti harian seperti biasa.
Persatuan telah memberikan sumbangan berbentuk hamper kepada beliau dan berharap semoga kunjungan ikhlas ke rumah beliau dapat merapatkan lagi ukhuwah dikalangan ahli persatuan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan